Matchreferat | 2008

Snöbollen
- 21 Dec 2008 -

SNÖ(plig) förlust i Cupen

Srbija började turneringen på bästa tänkbara sätt, med 2 vinster i de två första matcherna.
Hela laget var fokuserat och alla gjorde det man skulle både taktiskt och spelmässigt.
De stora dominanterna var Sasa J och Darko Mladenovic. Oturligt nog blev Darko Mladenovic skadad och kunde inte spela mera, det blev ett stort avbräck för oss, eftersom han visade fin form.
I den tredjematchen kommer avgörandet, vi går in med fel inställning redan från början och i inomhus finns inga dåliga lag, vi förlorade och nu var det upp tillbevis mot Krukan i sista matchen.
Där tar Savic på sig ledarrollen och vi gör en riktigt bra match men vi hade inte marginalerna på vår sida, istället får dom ett skit mål från halvaplan och ridå ner för oss.
Och till sist Nikola vinner den interna skyttligan, kanske han ska spela forward ?

Örnens FF - SFF =  1 - 7  | (1-4)
-25 April 2008 -

SEVEN HEAVEN
Stor seger mot Örnen med 7-1

I den andra seriematchen mot Örnens FF vann Srbija ganska enkelt med siffrorna 7-1.

SFF tog tag i taktpinnen direkt och visade vart skåpet skulle stå.
Man ledde med 2-0 efter bara 10 minuters spel. Efter det fick Örnen straff som man gjorde mål på. Sedan trummade SFF vidare och i halvtid ledde man med 4-1.

I andra halvleken gjorde SFF ytterligare 3 mål och man dominerade totalt. Slutsiffrorna skrevs till 7-1 men det kunde ha blivit mycket mera.
Matchens spelare blev Robin och Darko T.
Nu tar vi nya tag och fokuserar vidare på nästa match.

Efter seger i premiären med 1-0 mot GT/76

Premiär är premiär och få av säsongens matcher är så svåra att vinna så som just premiären.

Det var ett laddat och premiär nervöst SFF som tog emot GT denna afton.
Typisk premiär match med mycket misstag i början av matchen men som sedan bara blev bättre och bättre för SFF`s del. GT fick dessutom en man utvisad och då tog SFF över matchen helt. Mel kunde forcera in bollen efter en hörna i den 42min vilket även blev halvtidsresultatet. I andra var det jämt men någon forcering av GT blev det inte. GT väntade med att flytta upp laget till i slutet av matchen men det gav ingen effekt istället hade SFF chansen att döda matchen med ett par riktigt fina kontringar men det ville sig inte. Men det spelade nu ingen roll, när domaren blåste av matchen efter 90minuter stod SFF som segrare. Skön premiär seger !

......
42 ` 1 - 0, Melchanka (Savic)